Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hooper levels – VOL

februari 16 @ 16:00 - 20:00

€7,50

De hooperlevels® zorgen voor een duidelijke opbouw van 10 technieken die je in de hoopers tegenkomt, namelijk: Start, weg, links, rechts, vooruit, go, round, langs, slalom en de tunnel.

Alle tien de technieken zijn weer onderverdeeld in 10 levels. Level 1 is het gemakkelijkste level en is in één les of workshop te behalen. Level 10 is het moeilijkste level en is echt alleen te halen na heel veel training!

Door alle tien de levels te doorlopen kun je goed zien op welk niveau je zit qua technieken en zie je ook onmiddellijk op welke techniek je nog wat kunt oefenen. Om verder te kunnen komen geldt tenslotte: meten = weten!

De Hooperlevels® stimuleren mensen om op techniek te trainen en hierbij stil te blijven staan. De hond moet echt leren nadenken en de baas houdt plezier in het trainen omdat je stapje voor stapje beloond wordt als je weer een level verder bent.

Kortom Hooperlevels® is voor iedereen toegankelijk

Tijdens deze workshop gaan we alle oefeningen doorlopen, onder begeleiding van minimaal 2 hooper instructeurs. Kom je ook meetrainen?

Schrijf je hier in voor starttijd 16:00 – VOL

Schrijf je hier in voor starttijd 19:00 – VOL

Gegevens

Datum:
februari 16
Tijd:
16:00 - 20:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie:

Locatie

KC Zoys
Heiligenbergerweg 203A
Amersfoort, 3816 AJ Nederland
+ Google Maps

Organisator

Privé: Jacqueline en Lisa