Tarieven

Tarieven 2024

Contributie KC Zoys (verplicht om lessen te kunnen volgen, per kalenderjaar) 
– Volwassenen€ 15,00
– Jeugd (tot 18 jaar) / tweede gezinslid€ 10,00
Puppycursus, Basis jonge honden, SVG  (9 lessen)€ 85,00 ¹
Agility, Hoopers (seizoen12 lessen)€ 85,00 ¹

¹ Dit is inclusief een consumptiekaart van € 5,00, exclusief contributie.  

Toelichting

  • Wij hebben 2 seizoenen waarin wij alle cursussen aanbieden: voorjaarsseizoen: 1 maart t/m 31 mei en najaarsseizoen: 1 september t/m 30 november. Vaak bieden wij in de zomer ook nog een aantal (evt. verkorte) cursussen aan. In de winterperiode worden over het algemeen ook nog (evt. verkorte) puppy- en jonge honden cursussen gegeven.
  • Voor verkorte cursussen of speciale jeugdcursussen, geldt een aangepaste prijs. Ook is er bij een verkorte cursus geen consumptiekaart in de prijs inbegrepen.
  • Het openen van de inschrijvingen voor de voorjaarsseizoen en najaarsseizoen worden via de mail communiceert worden.
  • Voor puppycursus, BJH en de beide Sport Voorbereidende Cursussen (SVG en SVT) kan over het algemeen vaker ingeschreven worden. Er starten door het hele jaar heen regelmatig nieuwe puppycursussen.
  • Alleen leden kunnen inschrijven voor een cursus, dus schrijf je eerst in als lid. Zodra dit door ons is geaccepteerd en een bevestigingsbrief per mail is verstuurd, kan ingeschreven worden voor een cursus. NB De inschrijving is niet direct definitief. Met name voor hoopers en agility controleren we of er voor het juiste niveau hebt ingeschreven en of er voldaan is aan de voorwaarden m.b.t. voldoende basis gehoorzaamheid. Bij twijfel of je als combinatie aan de voorwaarden voldoet, neem dan even contact op via info@kczoys.nl.
  • Na inschrijving wordt een factuur met de betalingsgegevens verstuurd.
  • Deelname aan een cursus is pas definitief als de betaling van contributie en cursus bij ons binnen is.