Tarieven

Tarieven 2022

Contributie KC Zoys (verplicht om lessen te kunnen volgen, per kalenderjaar) 
– Volwassenen€ 15,00
– Jeugd (tot 18 jaar) / tweede gezinslid€ 10,00
Puppycursus, Basis jonge honden, SVG  (9 lessen)€ 85,00
Agility, Hoopers (seizoen ca. 12 lessen)€ 80,00 ¹

¹ Dit is inclusief een consumptiekaart van € 5,00, exclusief contributie.  

Toelichting

  • Wij hebben 2 seizoenen waarin wij alle cursussen aanbieden: voorjaarsseizoen: 1 maart t/m 31 mei en najaarsseizoen: 1 september t/m 30 november. Vaak bieden wij in de zomer ook nog een aantal (evt. verkorte) cursussen aan. In de winterperiode worden over het algemeen ook nog (evt. verkorte) puppycursussen gegeven.
  • Voor verkorte cursussen of speciale jeugdcursussen, geldt een aangepaste prijs. Bij een verkorte cursus is geen consumptiekaart in de prijs inbegrepen.
  • Inschrijven voor de Agility, Hoopers en SVG voor het voorjaarsseizoen (maart t/m mei) kan vanaf december voorafgaand aan het seizoen. Inschrijven voor het najaarsseizoen (september t/m november) kan vanaf juni. De exacte openingsdata staan aangegeven op het ledenportaal banster bij de betreffende cursus.
  • Voor puppycursus en BJH kan over het algemeen doorlopend ingeschreven worden. Er starten door het hele jaar heen regelmatig nieuwe puppycursussen.
  • U schrijft eerst in voor lidmaatschap. Zodra dit door ons is geaccepteerd en u een bevestigingsbrief per mail heeft gehad, kunt u inschrijven voor een cursus. NB Uw inschrijving is niet direct definitief. Met name voor hoopers en agility controleren we of u voor het juiste niveau hebt ingeschreven en of u voldoet aan de voorwaarden m.b.t. voldoende basis gehoorzaamheid. Bij twijfel of u voldoet aan de voorwaarden voor deelname, kunt u contact opnemen met info@kczoys.nl.
  • Na inschrijving ontvangt u een factuur met de betalingsgegevens.
  • U kunt pas beginnen met een cursus als de betaling van contributie en cursus bij ons binnen is.