Onderlinge wedstrijd Agility op 12 juni 2021

Op 12 juni 2021 is er weer een onderlingen wedstrijd gehouden.

Wat was het heerlijk om als bestuur alles uit handen te kunnen geven aan onze instructeurs Mirrthe en Jennifer die zo graag weer een onderlinge wedstrijd Agility wilden organiseren. En wat hebben ze dat afgelopen zaterdag met veel enthousiasme en hulp van de leden gedaan! Met als resultaat een prachtige gezellige dag! Dank daarvoor!

Gefeliciteerd met jullie eerste prijs!

AG1: Mariëlle met Dora                                                                                                           
AG3/recreanten: Yoram met Lucca
AG wedstrijd: Monique met Jade
AG instructeurs: Jennifer met Rally

Verslag door instructeur en wedstrijdleider Mirrthe Gieskens:

De eerste onderlinge wedstrijd zit erop en Jennifer en ik zijn volop aan het nagenieten. Het weer was fantastisch; aangenaam temperatuurtje en bewolkt. Zodat de handlers en hondjes het goed vol hebben kunnen houden.
Alle combinaties hebben hun uiterste best gedaan en wij als instructeurs hebben genoten van de cursisten die het geleerde van afgelopen seizoen vandaag in de praktijk hebben gebracht.
De saamhorigheid en het meeleven was voelbaar op het hele veld. Op naar een volgende keer!!


Ervaring van cursist Abel Meijberg

Ellie en ik (Abel) deden op 12 juni mee aan onze eerste agility wedstrijd ooit bij KC Zoys. We hebben afgelopen seizoen AG3 gedaan bij Mirrthe en toen zij vertelde dat ze een wedstrijd ging organiseren moesten wij erbij zijn natuurlijk! Bij de eerste poging rende Ellie in rechte lijn naar haar andere baasje, maar bij poging 2 had ze ‘the eye of the tiger’ te pakken en rende ze snel genoeg voor de tweede plek. Het was heel relaxt en laagdrempelig om mee te doen, ik kan iedereen aanraden om er de volgende keer bij te zijn. Bedankt voor de organisatie!

Ervaring van cursist en deelnemer Erik Faassen

Onwijs genoten van deze eerste kennismaking met de agility wedstrijden. Met een heerlijk temperatuurtje (zon(!)) trots op de 3e prijs bij de ag3 – alle lof aan Suki.