Landelijke Nadac Hoopers Wedstrijd

Op 11 september was de landelijke Hoopers wedstrijd georganiseerd door Zoys op ons terrein. Mogen we hier even laten weten hoe ongelooflijk trots en dankbaar wij als bestuur zijn op onze leden?! Natuurlijk waren er wat leerpuntjes die we mee kunnen nemen naar een volgend evenement, maar dankzij de inzet van al onze geweldige vrijwilligers, is het overall een soepel lopende dag geworden waar we als organisatie veel complimenten voor hebben gekregen! Dus nogmaals DANK DANK DANK aan:

  • Kantine dames Elsa en Sanne!
  • Ringmeester Pascal!
  • Hulp keurmeesters Lisa en Jacqueline!
  • Schrijvers Marjelle en Eline!
  • Handklokkers Kirsten en Sylvia!
  • Vlagger Bas!
  • Riemenlopers Wienke, Olaf en Piet!
  • Wedstrijdleider Veronique!    

Het is natuurlijk nog wel even leuk te vermelden dat onze Hoopers stagiaire Lisa met haar 2 jarige Australian Cattle Dog Joa 3e op het Gemengde Parcours is geworden en Veronique met haar (ook 2 jarige) Bordercollie Lola (dankzij de turbo-stand in 16 secondenšŸ˜‰) 1e op het Numbered Hoops Parcours.